Пожежу на велозаводі ліквідовано. Подробиці

Четвер, 30 березня 2017, 16:27
Загиблих не має, але є постраждалий
Пожежу на велозаводі ліквідовано. Подробиці

З діагнозом легке отруєння чадним газом чоловіка,  1991 р.н., мешканця міста Харкова   було госпіталізовано до токсикологічного відділення 2-ї лікарні м. Харкова. 

Як наголосили у ГУ ДСНС України у Харківській області, було встановлено, що у 3-поверховій недіючій будівлі горить будівельне сміття на 50 кв.м.

Як раніше писала «Справжня Варта», 27 березня на території приватного будинку по вулиці Крамаренківській, 1 у Харкові згоріла господарська будівля. Інформація про пожежу надійшла до рятувальників о 14.44.Тут же на місце виїхали шість відділень. На момент прибуття з'ясувалося, що загоряння сталося в металевому ангарі, який знаходиться на відстані близько трьох метрів від житлового будинку. Усередині горять гумові деталі взуттєвих виробів і відходи їх виробництва. Площа пожежі склала близько 250 кв м. Горіння гуми виділяло чималий чад. Вогонь міг перекинутися на житловий будинок.

Також під Харковом невідомі підпалили місцевого мешканця. З тяжкими опіками ніг постраждалий перебуває у лікарні

"Стан здоров’я потерпілого тяжкий. Його дружини розповіла, що на вулиці молодики облили ноги її чоловіка невідомою речовиною та кинули в нього палицю з вогнем. Загорівся одяг чоловіка. Він зміг самостійно дійти до дому, а рідні вже викликали швидку медичну допомогу та поліцію", - кажуть у поліції.

comments powered by HyperComments