Потягами на Харківщині збито двох людей

П'ятниця, 31 березня 2017, 12:02
Обидва залишилися без кінцівок
Потягами на Харківщині збито двох людей

Перша подія сталася на перегоні «Покотилівка-Мерефа» вчора близько 13:30.

З місця події 20-річного жителя міста Південне доставлено до Мереф’янської центральної лікарні з ампутованими стопами та рукою. Потерпілого прооперовано, стан його здоров’я лікарі оцінюють як стабільно тяжкий.

Рух потягу було призупинено на 20 хвилин.

Інформація про другу подію надійшла 30 березня о 22:40.

З залізничної колії, розташованої в районі переїзду на вул. М. Федоренка в м. Ізюм, до реанімаційного відділення місцевої лікарні доставлено 31-річного чоловіка з травматичною ампутацією ніг в стані алкогольного сп’яніння, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», люди у районах Харківщини перетинають колії, не звертаючи уваги на потяги і на сигнали машиністів.

14 березня до 23:20 на 946 кілометрі залізничної колії «Лозова-Павлоград» невідомий чоловік раптово з’явився перед потягом. Машиніст подавав йому звукові сигнали, однак потяг не зміг вчасно загальмувати. Від отриманих травм постраждалий помер.

Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та особу загиблого. Рух потягів не зупинявся.

Раніше товарним потягом, який прямував з Люботина до Мерефи, був збитий чоловік. Загиблим виявився 55-річний мешканець селища Буди.

comments powered by HyperComments