У ХОДА повідомили про хід ремонтних робіт у Балаклії

П'ятниця, 31 березня 2017, 13:28
у відновлювальних роботах будуть задіяні близько двадцяти будівельних компаній. Сім з них уже взялися до роботи
У ХОДА повідомили про хід ремонтних робіт у Балаклії

Наразі розпочата робота з ремонту покрівель на 12-ти об'єктах у селищі Нафтовиків. На вул. Арсенальній робота триває у всіх 16-ти постраждалих будинках. На даний час вісім покрівель уже відремонтовано, будівельники взялися до ремонтів квартир.

Триває робота із заміни пошкоджених вікон на металопластикові у БЗОШ №6 у сел. Нафтовиків, БЗОШ №3 та ДНЗ №8. 30 березня у Балаклійській загальноосвітній школі №6, яка найбільш постраждала під час надзвичайної ситуації, було замінено всі пошкоджені вікна третього поверху.  

Під час обговорення питання забезпечення будівельними матеріалами, Євгеній Шахненко повідомив, що для проведення покрівельних робіт 31 березня до Балаклії надійдуть 10 тисяч листів профнастилу.

Нагадаємо, що під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

Як раніше писала «Справжня Варта», 23 березня близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

Також на відновлювальні роботи в Балаклії виділено 100 млн. грн.  Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична.

За її інформацією, відповідне рішення було прийнято 29 березня на засіданні уряду. Також 20 млн грн виділено ДСНС на проведення розмінування та утилізації вибухонебезпечних предметів у Балаклійському районі.

comments powered by HyperComments