Борову "замінували"/ Доповнено

П'ятниця, 31 березня 2017, 15:42
Невідомий заявив про вибухівку в Будинку культури
Борову "замінували"/ Доповнено

Для перевірки інформації на вулицю Миру в смт. Борова виїхала слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічного управління обласної поліції, - повідомили у ГУНП.

Доповнено 16.13.

Працівники вибухотехнічного управління обласної поліції оглянули 3886 м. кв. території, евакуювали 41 громадянина. Жодних вибухових речовин і предметів не виявлено.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція не знайшла вибухівку в баку для сміття, але знайшла телефонного "мінера". Працівники вибухотехнічного управління обласної поліції оглянули 250 м. кв. території. Евакуація громадян не проводилась. Жодних вибухових пристроїв та вибухово-небезпечних речовин не виявлено.

Нещодавно у Харкові одночасно "замінували" суди, прокуратуру і навіть приватний будинок у будівлях Шевченківського району Харкова та в Зміївському, Харківському, Дергачівському районах області .

Як повідомили у поліції, жодних вибухових речовин не виявлено.

Також поліція зловила "мінера" супермаркету "Клас". Раніше не судимий безробітний чоловік, маючи намір, спрямований на порушення функціонування громадських закладів торгівлі, зателефонував до оператора служби «102» та повідомив про закладення вибухівки в одному з місцевих супермаркетів, розташованому на проспекті Московському.

comments powered by HyperComments