Поліція продовжує відловлювати мародерів в Балаклії

Понеділок, 3 квітня 2017, 10:28
Трьох вже спіймано
Поліція продовжує відловлювати мародерів в Балаклії

У період з 23 березня до 3 квітня до Балаклійського відділу поліції надійшло 19 повідомлень про крадіжки майна, по усім відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, по трьом встановлені особи зловмисників, - повідомили у ГУНП.

Крім того, повністю зруйновані 5 приватних житлових будинків та 35 квартир у багатоквартирних будинках барачного типу. Зазнали пошкоджень 117 багатоквартирних будинків, 223 приватні домоволодіння, 12 об’єктів соціальної сфери, 22 об’єкти інфраструктури та промисловості.
Проводяться відновлювальні роботи у 34 багатоповерхових будинках.

Як раніше писала «Справжня Варта», станом на 07:45 2 квітня пожеж на території Балаклії та прилеглих населених пунктів внаслідок вибухів боєприпасів не зафіксовано.

Територію міста та прилеглих населених пунктів у зоні надзвичайної ситуації очищено від вибухонебезпечних предметів, повідомляє прес-служба ДСНС у Харківській області. До Штабу з НС надійшло 516 заявок щодо виявлення боєприпасів. Всього з початку робіт вилучено 3 тис. 700 вибухонебезпечних предметів.

Також 1 квітня рятувальники Харківщини спільно з представниками місцевих комунальних служб почали генеральне прибирання міста Балаклія. Зокрема, на прибудинкових ділянках, дахах житлових будинків організоване вивезення будівельного сміття, рештків віконних рам та шиферу, прибирається навколишня територія.

 

comments powered by HyperComments