Правоохоронці Харкова посилили заходи безпеки в метрополітені

Вівторок, 4 квітня 2017, 02:27
Керівництвом Національної поліції України прийнято рішення про посилення заходів безпеки у містах, де працює метрополітен.
Правоохоронці Харкова посилили заходи безпеки в метрополітені

На 30 станціях харківського метрополітену та прилеглій території будуть чергувати 300 працівників з числа батальйону патрульної служби (з обслуговування метрополітену), батальйону поліції особливого призначення, територіальних відділів та Управління патрульної поліції в Харкові.

На прилеглій території до охорони громадського порядку також будуть залучені працівники Управління патрульної поліції в м. Харкові, батальйону поліції особливого призначення, а також будуть задіяні автопатрулі. Ці сили максимально наблизять до виходів з метро.

За необхідністю будуть задіяні працівники кінологічної служби.

Для посилення безпеки харківські правоохоронці ретельно перевірятимуть документи, підозрілі валізи та пакунки.

Заходи безпеки вжиті у харківському, зокрема, метро внаслідок подій у Санкт-Петербурзі, де 3 квітня стався вибух. Харківська поліція пропонує громадянам із розумінням поставитися до роботи працівників поліції. Шановні громадяни! У разі виявлення підозрілих предметів, негайно повідомляйте за телефонами 102, 739-13-33, 736-07-77, 70-59-300.

comments powered by HyperComments