Subaru загорівся, ВАЗ перевернувся, Audi втратив колесо: ДТП у Харкові за добу / ФОТО

Середа, 5 квітня 2017, 01:16
4 квітня о 14:28 на номер «112» надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі Subaru.
Subaru загорівся, ВАЗ перевернувся, Audi втратив колесо: ДТП у Харкові за добу / ФОТО

Автівка зайнялась під час руху на проспекті Гагаріна. Повідомили про пожежу очевидці події. До місця події виїхало 2 відділення служби порятунку на автоцистернах у складі 10 рятувальників. На момент їх прибуття горів моторний відсік автомобілю Subaru Forester 2014 р.в. Площа пожежі склала близько 1,5 кв.м. О 14:54 за допомогою піни рятувальники ліквідували пожежу, повідомляє ГУ ДСНС України у Харківській області.

О 6-й ранку сталася аварія на Московському проспекті. Автомобіль служби таксі Daewoo Lanos зіткнувся з ВАЗ 2114. Очевидці повідомляють в соцмережах також про третього учасника аварії – ЗАЗ Lanos: ВАЗ «наздогнав» Daewoo, а той в свою чергу в'їхав у ЗАЗ, який рухався попереду. В результаті ДТП постраждала жінка-пасажир. Її забрала «швидка».

Напередодні, в ніч на 4 квітня аварія сталася на вулиці Пушкінській, неподалік площі Поезії. Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, не подідили дорогу автомобілі Audi та ВАЗ 211040. В результаті ДТП були травмовані обидва водії. Їх госпіталізували в невідкладну допомогу з місця події. Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини ДТП.

3 квітня близько 20.00 на вулиці Плеханівській, в районі будинку №41/43 не роз'їхалися автомобілі ВАЗ-2110 і Peugeot. В результаті аварії ВАЗ перекинувся.

Вдень 3 квітня близько 13.30 дорожньо-транспортна пригода сталася на проспекті Гагаріна. Зіткнулися автомобілі ВАЗ-2105 та ВАЗ-2108. За інформацією патрульної поліції, постраждав водій ВАЗ-2105. Його госпіталізували до лікарні.

 

comments powered by HyperComments