У найбільшому районі Харкова відкриють грандіозний центр надання соціальних і адміністративних послуг

Середа, 5 квітня 2017, 16:31
За чисельністю населення Московський район більший за обласні Луцьк або Івано-Франківськ
У найбільшому районі Харкова відкриють грандіозний центр надання соціальних і адміністративних послуг

Відкриття такого центру площею понад 6 тис. кв. м. заплановано на 2017 рік.

Усього, за планами міськради, він надасть громадянам 420 різних видів послуг, отримання яких можливо протягом одного дня .

Крім соціальних і адміністративних послуг у центрі надаватимуть послуги РАГСу, фіскальної служби, видаватимуть ID-карти і закордонні паспорти. Крім того, там працюватимуть інформаційно-консультативні «вікна» для іноземців і «молодіжне вікно», де молоді люди зможуть дізнатися про житлові програми, отримати консультації в сфері працевлаштування та охорони здоров'я. Час прийому заявника становитиме, як і в «прозорих офісах», не більше 15 хвилин.

Перед будівлею Регіонального центру надання адміністративних послуг розмістять парковку на 200 автомісць. 

в регіональному центрі також працюватимуть дитяча зона, медпункт, відділення банку, надаватимуться послуги ксерокопіювання. 

Також у центрі надаватимуть безкоштовну первинну правову допомогу.

Як раніше писала «Справжня Варта», КП "Центр поводження з тваринами" зобов'язали звітувати перед зоозахисниками про свою діяльність. За даними міськради, в 2010 році від травм, завданих безпритульними собаками, в місті постраждало 1903 людини. У 2016 році це число зменшилось на 77% - було травмовано 436 осіб.

Також перший набір слухачів ХНУМГ ім. Бекетова здійснено з-поміж фахівців Лозівського району, що працюють у сфері публічної влади Проект реалізується за підтримки ХОДА, облради та Обласної асоціації органів місцевого самоврядування. На першому етапі планують підготувати 40 магістрів за освітньою програмою «Адміністративне управління об’єднаними територіальними громадами» у рамках спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

 

comments powered by HyperComments