ДТП у Харкові: обійшлося без постраждалих / ФОТО

Середа, 5 квітня 2017, 23:36
Дрифтуючі трамваї у Харкові вже ні в кого не викликають здивування. Та й аварій 5 квітня у місті було якось замало. Як казав герой одного комедійного серіалу, «трупиков маловато»...
ДТП у Харкові: обійшлося без постраждалих / ФОТО

5 квітня об 11-й практично на парковці біля Нацбанку на початку вулиці Сумської сталася ДТП. Без постраждалих. Як розповіли у патрульної поліції Харкова, водій Ford Sierra, виїжджаючи з провулка Некрасова, не надав перевагу автомобілю Nissan Juke, який рухався вулицею Сумською у бік Скрипника. Машини не роз'їхалися, опісля чого Nissan врізався у припаркований Lexus RX350, який в свою чергу силою енерції вдарився об KIA Cerato. На водія автомобіля Ford складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.124 КУпАП.

Черговий «дифтонутий» трамвай перекрив дорогу всьому транспорту у Харкові. Трамвай «№1 з продажу ХІАОМІ» злетів з рейок в районі Центрального ринку. У вагона перекондубасило колісну пару і він вилетів з прописаному йому шляху. Повернути вагон на шлях праведний, звісно ж, прибули ремонтні бригади. Невдовзі рух по маршруту було відновлено. Постраждалих не знайдено.

Отака хіаома, малята...

comments powered by HyperComments