Юні пожежники визначили переможця

П'ятниця, 7 квітня 2017, 09:05
Команда «ЖАР» з Куп'янська виграла зональні змагання
Юні пожежники визначили переможця

Як переможець зонального етапу, ця команда візьме участь у обласному етапі Фестивалю дружин юних пожежних , який відбудеться 23 травня 2017 року.

Учасники продемонстрували знання з пожежно-рятувальної справи, надання допомоги потопаючим, естрадні таланти.

Усього в зональному турнірі взяли участь учні шкіл з Балаклійського, Дворічанського, Куп’янського, Великобурлуцького районів, а також міст Куп’янськ та Ізюм.

Як раніше писала «Справжня Варта», команда 3 оперативної бригади перемогла у змаганнях "східних" нацгвардійців з футзалу. І місце виборола команда 3 оперативної бригади, на ІІ місці посіла команда маріупольського полку, ІІІ почесне місце - спортсмени військової частини 2276, - повідомили у Групі інформації і комунікації Східного ОТО .

Також команда 128 школи стала чемпіоном Харківської шкільної регбійної ліги. У змаганні взяли участь близько 500 юних регбістів. Крім 128 школи, високі результати продемонстрували команди шкіл №77  і  №85, які посіли, відповідно друге і третє місця.

За даними міськради, турніри з регбі в Харкові почали проводити п'ять років тому, і за цей час було проведено 14 турнірів.

comments powered by HyperComments