Учасники «Школи лідерства» пройдуть стажування в структурах ХОДА

Четвер, 6 квітня 2017, 16:38
За підтримки голови ХОДА Юлії Світличної стартує другий сезон проекту «Школа лідерства»
Учасники «Школи лідерства» пройдуть стажування в структурах ХОДА

Частина занять влітку пройде у молодіжному таборі, де учасники проведуть декілька днів та працюватимуть у командах над вирішенням кейсів. У заході візьмуть участь спеціально запрошені представники бізнес-сектору та органів державної влади.

Як і в минулому сезоні, на учасників проекту чекає стажування в департаментах та управліннях Харківської обласної державної адміністрації, а також розробка та презентація власних проектів.

За словами організаторів, "ті учасники, які презентують та захистять свої проекти найкраще та проявлять безсумнівні якості лідерів, матимуть можливість приєднатися до команди обласної державної адміністрації".

Учасники проекту - студенти, лідери студентського самоврядування, неформальні лідери факультетів, старости груп, старости гуртожитків, активна та талановита молодь Харківщини.

Як раніше писала «Справжня Варта», розпочалась реєстрація учасників "Школи лідерства".

"Заняття будуть проходити у формі лекцій, тренінгів і семінарів. До їх проведення залучені провідні тренери Харківської області, бізнесмени, а також відомі українські політики та представники органів державної влади й місцевого самоврядування», - зазначили у ГО "Еліта нації".

З ініціативою створити Школу публічного адміністрування та управління проектами виступили представники кафедри публічного адміністрування та регіональної економіки ХНЕУ ім. С. Кузнєца.

"Дана школа має привернути молодь, яка цікавиться тими соціальними процесами, які у нас відбуваються, тими суспільними змінами і тими перспективами, які відкриваються перед нашою країною, – підкреслила завідувач кафедри, доктор економічних наук Наталія Гавкалова. – Насправді, ідея цієї школи виникла не випадково».

comments powered by HyperComments