Харківські робітники просять у Світличної допомоги в медичному лікуванні

Четвер, 6 квітня 2017, 16:56
Робітники великих підприємств Харкова недостатньо соціально захищені
Харківські робітники просять у Світличної допомоги в медичному лікуванні

Місяць тому це було однією з головних тем зустрічі губернаторки з робочими Плиткового. Тепер про це її попросили і на заводі ім. Малишева, де голова ХОДА Юлія Світлична  провела виїзний прийом громадян.

Працівниця заводу, яка пропрацювала на підприємстві близько 40 років, попросила у Юлії Світличної  грошей на післяопераційне лікування. За словами  співробітників Департаменту охорони здоров'я ХОДА, жінка може отримати одноразову матеріальну допомогу.

Як зазначили у ХОДА, з проханням надати фінансову допомогу для проходження лікування та реабілітації до керівника області зверталися багато співробітників  - як заводу ім. Малишева, так і ДП «ХКБМ». Допомогти їм пообіцяли.

В той же час, за словами керівника ДП «Завод імені В.О. Малишева» Олександра Хланя,на підприємстві також передбачена фінансова допомога співробітникам, які опинилися в складній ситуації.

Не зовсім зрозуміло: якщо підприємство готове надавати таку допомогу своїм працівникам, то чому вони без втручання губернаторки не допомогли - за рахунок підприємства -  ветерану заводу, яка пропрацювала на цьому підприємстві близько 40 років?

Як раніше писала «Справжня Варта», голова ХОДА після прийому громадян на Харківському плитковому заводу попросила його керівництво більш уважніше відноситися до проблем працівників. Людей хвилювали, переважно, медичні проблеми - допомога у лікуванні, проблеми інвалідності.

comments powered by HyperComments