Харків - другий серед облцентрів за якістю послуг - опитування

Понеділок, 10 квітня 2017, 15:06
Перше місце посіла Вінниця
Харків - другий серед облцентрів за якістю послуг - опитування

Такі дані соцопитування навела соціологічна група «Рейтинг».

Опитано було жителів обласних центрів. Соціологів цікавила оцінка гродян таких послуг: водопостачання, вивезення сміття, вуличне освітлення, транспортна інфраструктура, робота ринків та закладів торгівлі, дитячих садків, закладів культури, освіти і спорту, також екологічна ситуація.

Індекс задоволеності харків'ян якістю 22 сфер і послуг склав 3,3 бала. Лідирує в рейтингу місто Вінниця з результатом 3,5 бала, а третє місце посіло місто Луцьк (3,3 бала). Столиця України посіла в рейтингу 16-ту позицію (2,8 бала).

Опитування проведено на замовлення Міжнародного республіканського інституту в лютому 2017 року, було опитано 19 200 респондентів у віці від 18 років і старше (до цього - в березні 2015 року і в лютому 2016 року). Опитування проводилося за підтримки уряду Канади.

Як раніше писала «Справжня Варта», мешканці області долучилися до всеукраїнського суботника, в межах якого вони прибирали прибудинкові території та висаджували дерева.

8 квітня, в межах акції за «Чисте довкілля» на Харківщині пройшов День благоустрою. Як повідомляє прес-служба ХОДА, до неї приєдналися мешканці з різних районів області. Загалом, в суботниках брали участь більш ніж 250 тисяч людей, до яких долучилося більш ніж 5, 5 тисяч різних установ та організацій.

Суботники пройшли у кожному районі Харківщини. В його межах приводились до ладу території населених пунктів та установ, парки, береги водойм. Масштабний суботник відбувся, зокрема, і в Балаклійському районі, де до акції долучилися тисячі місцевих мешканців. Особлива увага була приділена тим територіям, які зазнали руйнувань внаслідок диверсії на військовому складі.

comments powered by HyperComments