У Харкові встановлять п'ять нових собачих майданчиків

Понеділок, 10 квітня 2017, 18:39
Майданчики у місті користуються великою популярністю серед собак і іхніх власників
У Харкові встановлять п'ять нових собачих майданчиків

Влада обіцяє отремонтувати після зими всі 16 діючих майданчиків для дресирування і вигулу собак. 

Кінцевий строк - кінець травня.

Як повідомив головний інженер КП «Центр поводження з тваринами» Олександр Ємельяненко, зараз робітники підприємства приводять до ладу огорожі, фарбують дерев'яні елементи конструкцій, прибирають територію. Сьогодні такі роботи пройшли на вул. Чередниченківській, 7.

Як раніше писала «Справжня Варта», КП "Центр поводження з тваринами" зобов'язали звітувати перед зоозахисниками про свою діяльність. Харків'ян будуть штрафувати за викид домашніх тварин на вулицю, а також за неприбрані екскременти при вигулі тварин.

Такі обязанки містяться у відповіді Харківського міського голови Генадія Кернеса на запит-петицію, що зібрала більше 5000 підписів.

Нагадаємо, що вівчарка покусала чотирирічну дитину. Малюк загинув/ Доповнено 9 лютого.

Також прокуратура скерувала до суду справу власниці бультер'єра, що виклала у соцмережі відео, на якому її пес загриз кошеня/ ВІДЕО, Доповнено.

Як розповів керівник місцевої прокуратури Руслан Скуратович, досудовим розслідуванням встановлено, що наприкінці жовтня 2016 року неповнолітня дівчина виклала у вільний доступ в одній із соціальних мереж інтернету відеозапис, на якому її пса породи бультер'єр нацькували на кошеня.

Відеозапис викликав великий суспільний резонанс.

comments powered by HyperComments