Депутат від «Солідарності» подарував школі копіювальний пристрій

Понеділок, 10 квітня 2017, 15:34
Педагогам Красненської ЗОШ І-ІІІ ст. Кегичівського району депутат Харківської обласної ради від партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Андрій Хвесик подарував багатофункціональний копіювальний пристрій
Депутат від «Солідарності» подарував школі копіювальний пристрій

Подарунок було вручено у районній громадській приймальні «БПП «Солідарність» директору школи,  голові Красненського партійного осередку О.В. Дикану.

«Я постійно підтримую і заклади освіти, і дитячи садочки, і заклади охорони здоров’я. Цього разу, ми поповнили шкільний фонд необхідною сьогодні оргтехнікою», – зазначив Андрій Хвесик.

Як раніше писала «Справжня Варта», в рамках освітньої програми «Абетка харчування» 6 квітня у Харківській загальноосвітній школі №22 для учнів 4 класу відбувся відкритий урок, на якому школярів навчали, як раціонально харчуватися та бути здоровими.

Раніше голова ХОДА Юлія Світлична розповіла дітям про приклади героїчної роботи співробітників ДСНС під час ліквідації надзвичайної ситуації, що виникла у Балаклійському районі. 

«Можливо, у майбутньому ці приклади мужності надихнуть когось з вас стати справжнім рятувальником, - звернулася до дітей Юлія Світлична. – Я впевнена, що такі акції надовго викарбовуються у дитячій пам’яті. І у разі критичної ситуації діти не розгубляться і зможуть правильно зреагувати на небезпеку».

comments powered by HyperComments