Сутички під харківським Сбербанком перейшли у "холодну фазу" протистояння активістів і поліції/ Фото. Відео. Доповнюється

Сергій Козлов  |  Понеділок, 10 квітня 2017, 16:03
Під час бійки постраждали мінімум один поліцейський та один активіст
Сутички під харківським Сбербанком перейшли у "холодну фазу" протистояння активістів і поліції/ Фото. Відео. Доповнюється

За словами організатор протестної акції блокування Сбербанку Олега Ширяєва,  батальйон «Харків» побив активістів «Національного Корпусу».

Одного з активістів госпіталізовано, ще декілька чоловіків отримали легкі травми.

Як пояснили представники поліції, вони виконують свої обов'язки згідно з законодавством. Серед поліціянтів є також постраждалий.

На момент написання статті офіційних заяв від ГУНП у Харківській області чи від Міністерства внутрішніх справ немає.

Доповнено. Поліція надала офіційний коментар подіям біля Сбербанку на Донець-Захаржевського. Відносно працівників поліції було застосовано сльозогінний газ.

Кореспондент "Справжньох Варти" продовжує слідкувати за розвитком подій.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  Російський Ощадбанк оголосив про намір позбутися від українських «дочок».

«Ми шукаємо варіанти виходу з України. З такою позицією уряду у нас немає великого відрізка часу. Я не хотів би нічого коментувати, поки ми не прийдемо до остаточного рішення», – заявив у вівторок глава «Сбербанка» Герман Греф.

Він назвав санкції проти «Сбербанка» в Україні «беззаконними діями».

Нагадаємо, 16 березня Україна ввела санкції терміном на 1 рік щодо ПАТ «Сбербанк», ПАТ «ВіЕс Банк», ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» («Промінвестбанк»), ПАТ «ВТБ Банк», ПАТ «БМ Банк» через їхню приналежність російській державі. Санкції передбачають обмеження на виведення капіталу за межі країни на користь пов'язаних осіб.

comments powered by HyperComments