Вовчанськ отримав містобудівні повноваження

Середа, 12 квітня 2017, 10:03
Мешанці Вовчанську отримали можливість реєструвати дозвільні документи на будівництво "на місці"
Вовчанськ отримав містобудівні повноваження

З усіх питань, що стосуються державного архітектурно-будівельного контролю,  мешканці Вовчанська можуть звертатися до новоутвореного органу, який знаходиться за адресою: м. Вовчанськ, вул. Соборна, 92, каб. 1.

Станом на сьогодні повноваження держархбудконтролю отримали 62  населені пункти. Серед них 19 обласних міст:  Луцьк, Маріуполь, Тернопіль, Харків, Херсон, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Ужгород, Одеса, Київ, Дніпро, Суми, Житомир, Черкаси, Сєвєродонецьк, Вінниця, Чернігів, Кропивницький.

Гаряча лінія щодо питань, пов’язаних із децентралізацією повноважень у сферіархбудконтролю проводиться щоденно з 10.00 до 12.00 за телефоном: (044) 291-69-64, - повідомили у Держбудінспекції.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Харківщині триває реалізація проекту DOBRE, направленого на підтримку та допомогу об’єднаним територіальним громадам.  На даний момент у Східному регіоні у проекті бере участь 15 об’єднаних територіальних громад, які були відібрані у межах першого раунду.

Від Харківської області зголосилися взяти участь ще дві громади. На даний момент з програмою DOBRE підписали договір Роганська та Мереф’янська громади. Також запланований третій раунд відбору, який дасть можливість приєднатися до проекту тим громадам, які з певних причин не змогли це зробити раніше.

comments powered by HyperComments