Двоє загинули у ДТП в Балаклії. 13 постраждалих/ Фото, Офіційно

Вівторок, 11 квітня 2017, 16:07
Зіткнулися автомобіль Skoda Octavia і маршрутка
Двоє загинули у ДТП в Балаклії. 13 постраждалих/ Фото, Офіційно

Причини ДТП уточнюються. Наслідки - загинули водій Skoda і жінка-пасажир. Також постраждали пасажири маршрутки.

Як повідомили у ГУНП, загинуло двоє людей та 13 травмовано. 37-річний водій автомобіля «Шкода», не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автобусом «Богдан».

Внаслідок аварії водій легковика та його пасажирка отримали тілесні ушкодження, не сумісні з життям. Вони загинули на місці пригоди до приїзду швидкої. Водій автобусу та пасажири з різними ступенями тяжкості були доставлені до центральної районної лікарні.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція розшукує водія автівки, який, ймовірно, задавив людину на Московському проспекті.

Кинута Шкода знайшлася у провулку Байкальському Водія поки що не знайшли.

До цього 7 квітня 2017 року, о 20 годині 10 хвилин, невідомий керуючи автомобілем поблизу Московський проспект, 181 на Московському проспекті здійснив наїзд на 41-річного чоловіка. Від отриманих у результаті ДТП травм потерпілий помер на місці.

Також  6 квітня близько 23.30 біля будинку на Московському проспекті, 35  36-річний водій таксі, керуючи автомобілем Daewoo Sens, на пішохідному переході скоїв наїзд на 17-річну дівчину Потерпілу із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм грудної клітини госпіталізовано.

2 лютого на проспекті Московському,275 водій ВАЗу збив жінку. Від отриманих ушкоджень вона загинула на місці, - повідомляється в оперативній довідці ХОДА.

comments powered by HyperComments