Харків – фешн-столиця України. Докази цієї весни!

Вівторок, 28 березня 2017, 18:00
Покази та шоу-руми іменитих українських дизайнерів, бізнес-форум за участю зарубіжних експертів, конкурс молодих дизайнерів і зіркові гості. 28-29 квітня у Premier Palace Hotel Kharkiv відбудеться проект, метою якого є популяризація fashion-індустрії KharkivFashion.
Харків – фешн-столиця України. Докази цієї весни!

KharkivFashion – захід, покликаний зміцнити імідж Харкова як столиці українського дизайну, розкрити його креативний потенціал, унікальний досвід і можливості сфери легкої промисловості.

В рамках заходу пройде конкурс молодих дизайнерів StartFashion. Заявки приймаються до 3 квітня. Конкурсанти можуть надсилати ескізи моделей (5-10), так і фото вже відшитих колекції. Номінації конкурсу: Street fashion, Folk fashion, Sloboda style, Deluxe, Art fashion, Upcycling, Dress code, Exclusive look, Flowers fashion, Kharkiv City style. Конкурсанти мають право брати участь у кількох номінаціях одночасно з різними колекціями. У конкурсі може брати участь як один автор, так і колектив авторів. StartFashion проходить у два етапи. Перший – "ескізний" з 25 лютого по 3 квітня, другий етап – показ в Академії дизайну 27 квітня і парад переможців 28 квітня на головному майданчику Premier Palace Hotel Kharkiv.

У фіналі будуть визначені Гран-прі конкурсу, а також переможців всіх номінацій. Учасники отримують дипломи, призи від партнерів та спонсорів.

Генеральний продюсер UFW Володимир Нечипорук: “Ми надаємо спеціальну можливість переможцю Конкурсу молодих дизайнерів StartFashion. Він отримає право на показ у фіналі Національного конкурсу "Погляд у майбутнє", який пройде в Одесі, 18 червня 2017 року".

Основні події KharkivFashion заплановані на 28 і 29 квітня в Kharkiv Palace Premier. Ведучим заходу і одним з модних експертів KhF виступить відомий український дизайнер Андре Тан.

В рамках проекту відбудеться бізнес-форум "Харків – українська столиця дизайну". В якості гостей та спікерів запрошені провідні представники індустрії, легкої промисловості та дизайну України та зарубіжжя.

По закінченню бізнес-форуму відбудеться підписання Меморандуму про створення KharkivFashionCluster – кластера легкої промисловості та модної індустрії в Харкові.

comments powered by HyperComments