Що потрібно бійцям у харківському військовому госпіталі: термінова інформація від волонтерів

Середа, 12 квітня 2017, 05:14
На Великдень волонтерам, які опікуються пораними у харківському військовому шпиталі, хочеться зробити хлопцям свято.
Що потрібно бійцям у харківському військовому госпіталі: термінова інформація від волонтерів

За інформацією волонтерської організації «Сестра милосердя АТО», до свята дуже потрібні: паски, крашанки, смаколики, масло вершковке, олія, м'ясо, овочі (картопля, огірки, редиска), сало, ковбаски etc.

«Дуже чекаємо паски та крашанки для наших хлопців. Зробимо свято домашнім для наших захисників!» – закликають волонтери.

І, звісно ж, нагальні потреби для шпиталю в Харкові: кава розчинна, цигарки, зарядники USB, телефони (працюючі), крем, піна, гель для гоління і після, солодощі, фрукти, чашки.

Для відділення шпиталю у м. Часів Яр потрібні чоловічі піжами (сорочки на гудзиках, не яскравого кольору, розміри від 48 до 58), мікрохвильові печі (можна б\у) – 2-3 шт, мультіварка.

Соціально-психологічний центр реабілітації воїнів пропонує усім демобілізованим АТОшникам з усіх куточків України: проживання на території центру (кімнати на три ліжка, телевізори, душ, туалет, 4-разове харчування). Кожному воїну знайдуть необхідних спеціалістів по конкретних проблемах здоров'я, пов'язаних з АТО. Робота (групова та віч-навіч) з військовими психологами (які займаються проблемою військових ще з часів повернення воїнів-афганців).

У центрі також є: кріо-сауна (яка підвищує адаптаційні властивості організму, значно покращує самопочуття і зовнішній вигляд), теплова сауна, з квітня по жовтень – басейн під відкритим небом, масажі. Працюють у центрі реабілітоги (відновлення працездатності тіла), наркологи (якщо є в цьому потреба). Організовуються різноманітні екскурсії, культпоходи у театри, кіно, парки, на концерти. З травня по 14 жовтня на тереторії центру в літньому театрі влаштовуються концерти, а також пікніки.

Як запевняють волонтери, «нам не треба купи ваших документів. Усе безкоштовно. Просто зателефонуйте 096 636 98 00».

 

comments powered by HyperComments