Ford з п'яним водієм перекинувся, Mercedes збив дитину, на Кінному ринку не на конях їздять: ДТП у Харкові на День космонавтики / ФОТО

Четвер, 13 квітня 2017, 00:57
У День космонавтики, який відзначався 12 квітня, деякі водії, мабуть, відчували себе за кермом космічного човна.
Ford з п'яним водієм перекинувся, Mercedes збив дитину, на Кінному ринку не на конях їздять: ДТП у Харкові на День космонавтики / ФОТО

Можна тільки здогадуватись, що робив чолов'яга напередодні вночі, але вже о шостій ранку 12 квітня по вулиці Холодногірської перекинувся автомобіль Ford Mondeo.

Коли на місце події приїхали поліціянти, вони виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Проте чоловік відмовився проходити тест на «Драгері». Відтак, патрульні оформили на нього два протоколи: за статтею 124 (порушення правил дорожнього руху) і 130 (керування транспортним засобом в нетверезому стані). Надалі долю водія вирішуватиме суд.

Ніхто не постраждав і в аварії, що сталася на ХТЗ, але автівки розлетілися по різні боки пішоходного (!) тротуару, наче космічні кораблі. Toyota RAV4 і вантажівка Foton зіткнулися на перехресті Індустріального проспекту і  вулиці Бібліка Від оформлення ДТП учасники події відмовилися, склавши на місці європротокол.

У інших двох випадках без постраждалих, на жаль, не обійшлося.

Навтпроти Кінного ринку ВАЗ збив двох жінок. Як поінформувала поліція, постраждалих відвезла в лікарню карета швидкої допомоги. Водій наче був тверезий, кажуть свідки. Для з'ясування усіх обставин події на місці побувала оперативно-слідча група. Як між іншим з'ясувалося, перехід розташований в 50-ти метрах від світлофора, а тому тут часто трапляються аварії: набравши швидкість, водії (мабуть, уявляють себе космонавтами) не встигають зреагувати і загальмувати на «зебрі».

А на вулиці Зерновий водій автомобіля Mercedes збив дитину. Сталося це напередодні, 11 квітня близько 16-ї. «Мерс» рухався з боку проспекту Гагаріна. Хлопчик вибіг на проїжджу частину в невстановленому для переходу місці. 54-річний водій загальмувати вчасно, за все бажання, просто не встиг. Дитину доправили до лікарні. Обставини з'ясовуються.

comments powered by HyperComments