У метро почали встановлювати інформацією про міські пам'ятки

Четвер, 13 квітня 2017, 16:46
До кінця липня сітілайти прикрасять переходи всіх станцій
У метро почали встановлювати інформацією про міські пам'ятки

За задумом міської влади, сітілайти повинні допомагати орієнтуватися в метро і нагадати харків'янам і туристам про історію вулиць міста.

«Це унікальний соціальний проект, свого роду навігатор: на кожному сітілайті є інформація і покажчик до виходу, ближче до якого знаходиться, наприклад, один з пам'ятників або соборів. Ми почали зі станцій метро «Площа Конституції», «Історичний музей», вже оформили станцію метро «Південний вокзал», потім поступово встановимо сітілайти на всіх станціях Олексіївської, Холодногірсько-Заводської та Салтівської ліній», - повідомив заступник директора КП «Підземне місто» Олександр Ткач.

Як раніше писала «Справжня Варта», метро у Великодню ніч працюватиме цілодобово.

За інформацією комунальників Харкова, у Великодню ніч метро в місті працюватиме цілодобово, - було повідомлено на нараді в облдержадміністрації 13 квітня.

Як повідомили у ГУНП, У ніч з 15 квітня на 16 квітня 2017 року у 240 православних храмах Харкова та 209 населенних пунктах Харківської області проводитимуться богослужіння. Очікується, що участь у цих заходах візьмуть близько 140 тисяч громадян.

comments powered by HyperComments