Балаклію очищено, але чергування у цілодобовому режимі не знято

Вівторок, 18 квітня 2017, 11:05
Нових пожеж і вибухів боєприпасів не зафіксовано
Балаклію очищено, але чергування у цілодобовому режимі не знято

Як повідомили у ДСНС, очищено від вибухонебезпечних предметів територію м. Балаклії та дев’ять населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 157 чол. та 44 од. тех., у тому числі від ДСНС 17 чол. та 5 од. тех. Піротехніками ДСНС здійснюється чергування у цілодобовому режимі. 

Як раніше писала «Справжня Варта», основний обсяг розмінування Балаклії має завершитися до Великодня - заявив голова ДНСН  Микола Чечоткін 13 квітня під час поїздки до м. Балаклія.

- Роботи знаходяться на завершальному етапі. Основний обсяг розмінування має завершитися до Великодня. В період святкових днів у м. Балаклія чергуватиме один піротехнічний підрозділ, після Великодня – три підрозділи, що виконуватимуть заявки місцевих мешканців”, - сказав Голова ДСНС.

Нагадаємо, що під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

23 березня близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

comments powered by HyperComments