Поліція розшукує трьох водіїв, які позбивали пішоходів

Середа, 19 квітня 2017, 18:43
Всі вони втекли з місця ДТП
Поліція розшукує трьох водіїв, які позбивали пішоходів

16 квітня до Краснокутської районної лікарні був доставлений 20-річний місцевий мешканець в тяжкому стані. Тілесні ушкодження пішохід отримав внаслідок наїзду на нього автомобіля «ВАЗ». Водій, скоївши ДТП, поїхав з місця пригоди.

Цього ж дня в районі будинку 40 на вулиці Командарма Корка сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на 29-річного пішохода та залишив місце ДТП. Внаслідок пригоди постраждалого з тілесними ушкодженнями доставлено до медичного закладу для надання допомоги.

17 квітня о 22:10 на вулиці О. Яроша, 18, водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на 70-річну жінку-пішохода. Постраждалу з закритою черепно-мозковою травмою, переломом ноги та забиттями доставлено до лікарні.

Наразі правоохоронцями вживаються заходи щодо встановлення осіб водіїв, а також з’ясовуються причини та обставини скоєних дорожньо-транспортних пригод.

Як раніше писала «Справжня Варта», на автошляху «Київ–Харків–Довжанський» 402 км, поблизу с. Ганнівка Коломацького району 44-річний водій маршрутного таксі «Мерседес», в якому знаходилось 13 пасажирів, рухався в напрямку м. Харкова. Водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «МАН» під керуванням 36-річного харків’янина.

Наразі встановлюються особи загиблих та постраждалих в ДТП осіб та інші обставини. На місці пригоди працюють правоохоронці. Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження

comments powered by HyperComments