"Чей туфля?" (с) Лесик втратив туфлю, випив води і, лежачи на підлозі, викликає поліцію і швидку допомогу/ Відео

Середа, 19 квітня 2017, 13:46
Інцидент на сесії Харьківської міськради 19 квітня було заснято на відео
"Чей туфля?" (с) Лесик втратив туфлю, випив води і, лежачи на підлозі, викликає поліцію і швидку допомогу/ Відео

Нагадаємо, що на початку сесії екс-депутата міськради Андрія Лесика під руки з сесійної зали силою вивела охорона мера. Це викликало дискусію серед депутатів.

"Лесик прийшов спеціально, щоб зірвати сесію. Він не є депутатом, - повідомив, звертаючись до депутатів Геннадій Кернес. Рішення суду не зобов'язує нас включити його в депутатський корпус".

«Прошу не знущатися над законом. Не робіть дурниці, яку ви робите в місті Харкові. Так, Дід Мороз був, є і буде, і сьогоднішня погода тому підтвердження. Запам'ятайте, так і буде », - сказав Лесик.

У відповідь на це Геннадій Кернес заявив:

«Ви не є депутатом. Я прошу вас, шановний клоун під назвою Дід Мороз піти туди, звідки ви прийшли. Це перше. Друге. Я прошу вас не заважати роботі сесії », - сказав він і оголосив перерву на 10 хвилин.

Виведений з засідання екс-депутат повідомив, що йому «висмикнули ногу», викликав швидку допомогу і пообіцяв написати заяву в поліцію.

Як раніше писала «Справжня Варта», 17 травня 2016 року міськрада під час чергової сесії прийняла рішення достроково припинити дію депутатських повноважень Андрія Лесика. Тоді ж він подав позов до Харківського окружного адміністративного суду.

comments powered by HyperComments