ХОДА відновлює пільгові перевезення на дачі

П'ятниця, 21 квітня 2017, 10:03
Про таку потребу пенсіонери заявили, зустрівшись з першим заступником голови облдержадміністрації Марком Беккером
ХОДА відновлює пільгові перевезення на дачі

Про фінансування перевезень громадян пільгової категорії на сезонному маршруті «Харків - Михайлівські городи» просили пенсіонери з Харкова.

«Ми вже спілкувалися з перевізником і відновили цей маршрут спеціально для городників - пенсіонерів. Оскільки державним бюджетом не передбачена компенсація за перевезення пільгового контингенту, будемо знову проводити переговори з перевізником, щоб пенсіонери могли платити лише частину вартості проїзду», - прояснив заявникам Марк Беккер.

Таку ж проблему озвучили пенсіонери, які дістаються дачних ділянок у Старий Салтів, - повідомили у ХОДА.

Як раніше писала «Справжня Варта», пенсії підвищать, оподаткування їх можуть відмінити. Про такі наміри заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ході великої прес-конференції «Рік Уряду».

За словами прем’єра, в разі ухвалення урядових ініціатив, за попередніми розрахунками Уряду щонайменше 5,6 млн пенсіонерів отримають підвищення пенсій від 200 до понад 1000 грн.

«Крім того, з 1 жовтня ми запропонуємо відмінити оподаткування пенсій», - сказав Глава Уряду. 

У той же час пенсіонери та студенти можуть залишитися без пільгового проїзду залізничним транспортом. Держбюджет не виділив кошти на компенсацію за пільговий проїзд залізничним транспортом у 2017 році.

comments powered by HyperComments