Найближчими днями погодні умови залишатимуться несприятливими

Четвер, 20 квітня 2017, 14:38
Очікуються мокрий сніг, шквальний вітер
Найближчими днями погодні умови залишатимуться несприятливими

На всеукраїнській селекторній нараді, присвяченій ліквідації наслідків стихії, було заявлено, що силами бригад «Харківобленерго» за допомогою підрозділів ДСНС і дорожніх служб  електропостачання планується до кінця дня повністю відновити електропостачання.

Нагадаємо, що в результаті негоди в Харківській області повністю було знеструмлено близько 100 населених пунктів та 70 - частково. Обриви на лініях електропередачі тривали аж до 14 годин 19 квітня.

«Обласним штабом з ліквідації наслідків стихії було організовано роботу бригад «Харківобленерго». Ми посилили бригади технікою, пальним. Допомогу також надали підрозділи ДСНС, дорожні служби, - розповів заступник голови ХОДА  Євгеній Шахненко під час всеукраїнської селекторної наради, присвяченої ліквідації наслідків стихії . - У результаті, за станом на 10:00 20 квітня, повністю знеструмленими залишаються 42 населені пункти, 34 - частково».

Як раніше писала «Справжня Варта», "синоптики прогнозують різке зниження температури повітря до 7 градусів морозу, що спричинить утворення ожеледиці. Тому необхідно провести протиожеледні заходи на дорогах. "

comments powered by HyperComments