Сьогодні вночі у Харкові обговорюватимуть електроенергію

Субота, 22 квітня 2017, 12:55
У заходах «Ніч енергетики» візьме участь губернатор Харківщини Юлія Світлична.
Сьогодні вночі у Харкові обговорюватимуть електроенергію

«Ніч енергетики» стартує 22 квітня о 21.00 і закінчиться лише о 6.00 23 квітня. 

 Протягом усієї ночі, 9 годин поспіль проходитимуть міні-лекції для більш ніж 300 наймотивованіших учасників, що бачать свій розвиток у електроенергетиці.

Саме з Харкова стартує масштабний всеукраїнський проект “Ukrenergo Laboratories” – перший в Україні інкубатор ідей для інноваційного розвитку електроенергетичної галузі країни за ініціативи Державного підприємства “НЕК Укренерго”, що направлений на вирішення однієї з нагальних проблем браку висококваліфікованих кадрів шляхом пошуку, активізації та підготовки зовнішнього кадрового резерву для потреб галузі загалом та, зокрема, для Укренерго, а також на розробку та втілення проектів для забезпечення енергетичної незалежності України.

Найуспішніші представники бізнесу та топ-менеджери підприємств розповідатимуть про нові технології у електроенергетиці, дадуть поради із використання знань та навичок для побудови кар'єри у галузі, розкажуть, як креативні ідеї із розвитку електроенергетики можна втілити у реальні проекти.  

Хедлайнером заходу стане керівник “Укренерго” Всеволод Ковальчук, справжній новатор галузі, який кардинально змінює принципи управління державними підприємствами, реалізуючи інноваційні проекти.  Він розповість слухачам про роль компанії у реформуванні української електроенергетики та про те, як талановита та перспективна молодь може стати частиною цього процесу.

Ідею підхоплять Михайло Бно-Айріян, Володимир Кудрицький та Світлана Ніколенко, ТОП-менеджери компанії, що у своїх виступах висвітлюватимуть різноманітні аспекти роботи у галузі - від стратегічного управління й інвестицій до міжнародних відносин та розвитку кадрового потенціалу.

Керівник проекту – відомий реформатор галузі вищої освіти, бізнесмен та громадський діяч Едуард Рубін виступить з презентацією особливостей ефективної співпраці освітніх закладів та бізнесу, що є необхідною умовою для технологічного розвитку. Поділиться своїм досвідом проектного менеджменту у галузі  енергоефективності та міжнародних проектів Станіслав Ігнатьєв (координатор проекту) - засновник Харківського енергетичного кластеру, CEO громадської організації «Інститут сталого розвитку», експерт у галузі енергоефективності та альтернативної енергетики.

Модератором заходу стане Елліна Мединська (менеджер з організації заходів та зв'язків з громадськістю проекту), менеджер проектів Харківського енергетичного кластеру, організатор масштабних заходів, у тому числі в енергетичній сфері, спеціаліст із розвитку міжнародних зв'язків та міжнародного позиціонування.

Подібні заходи пройдуть у Києві та Львові. За результатами анкетування для участі будуть відібрані більше 300 учасників з кожного міста - студенти, випускники, молоді вчені, винахідники. Найбільш мотивованим та талановитим з них буде запропонована участь у наступному етапі проекту - Soft Skills School, дводенній школі, де учасники набудуть таких навичок, як робота у команді, менеджмент проектів, побудова ефективних комунікацій, пошук та аналіз інформації, а також відпрацювання та прийняття рішень. Після цього будуть сформовані проектні команди, які братимуть участь у Битві проектів та Енергетичному хакатоні заради можливості втілити свої ідеї у реальність, а також стати креативною частиною найбільшої електроенергетичної компанії країни - “Укренерго”.

Участь у всіх заходах проекту є безкоштовною.

comments powered by HyperComments