Golden Compass & Kuznets Business Day: у Харкові відбудуться Міжнародні заходи у сфері освіти та бізнесу

Середа, 26 квітня 2017, 13:32
27 – 28 квітня 2017 року в Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця за участю представників посольства Франції в Україні, представників французьких ділових кіл, провідних фахівців у сфері освіти та представників українського бізнесу відбудеться ряд заходів у сфері освіти та бізнесу.
Golden Compass & Kuznets Business Day: у Харкові відбудуться Міжнародні заходи у сфері освіти та бізнесу

Мета заходів – об’єднувати людей, що розвивають підприємництво, технології, громадські та освітні ініціативи для формування сучасного фахівця міжнародного рівня.

27 квітня відбудеться ХІ Міжнародний конкурс студентських рекламних та PR-проектів «Золотий компас».

Місія заходу – формування професійної еліти в галузі підприємництва, менеджменту, маркетингу, реклами та комунікацій, комп’ютерних наук.

Формат заходу – інформаційний майданчик для професійного знайомства, передання досвіду та унікальних практичних знань, налагодження співробітництва студентів, викладачів та представників бізнесу.

Ідея конкурсу – формування професійних компетентностей у студентів, що навчаються за напрямами: підприємництво, менеджмент, маркетинг, реклама та комунікації, комп’ютерні науки.

ДовідкаКонкурс засновано у 2007 році. Кожен рік організатори пропонують учасникам нову тему для розробки конкурсного проекту. За час існування було досліджено такі теми: ринок мобільного зв’язку; ринок банківських послуг; ринок страхових послуг; мегаполіс як бренд; Україна як бренд; ВНЗ як бренд; ЕКО-ТРЕНД; ІТ: продукти та послуги; молодіжні проекти; соціальні ініціативи: від ідеї до реалізації; кластерні ініціативи та проекти.

28 квітня відбудеться Міжнародний бізнес-форум ефективних управлінських рішень «KBD – Kuznets Business Day».

Тема цього року – глобальні зміни в освіті, тренди у професіях та роль бізнесу в них. Слоган: Delivering opportunities and creating new ones

Учасники: активні школярі 10 та 11 класів, які прагнуть отримати нові знання; представники студентства – прогресивна молодь, фіналісти конкурсу «Золотий компас»; представники освітніх закладів; представники українського та французького бізнесу.

Довідка: KBD – це майданчик для тих, хто прагне обговорювати актуальні освітні тренди, транслювати інновації, знайомитись із цікавими людьми.

Адреса проведення: 61166, м. Харків, пр-т. Науки, 9-А. ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Участь безкоштовна.

comments powered by HyperComments