Юлія Світлична: У найважчі часи проявляються найкращі риси характеру українського народу

Середа, 26 квітня 2017, 15:32
У Краснокутському районі відбулись заходи з нагоди 31-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС
Юлія Світлична: У найважчі часи проявляються найкращі риси характеру українського народу

У своєму зверненні депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична зазначила, що мешканці Краснокутщини та підприємства району сприйняли Чорнобильську аварію як власну біду та відрядили в зону відчуження 37 чоловік.

«У найважчі часи проявляються найкращі риси характеру нашого народу: згуртованість, патріотизм, вірність своїм обов’язкам», - підкреслила депутат обласної ради Юлія Світлична, звертаючись до чорнобильців, членів їх родин та мешканців краю.

За словами Юлії Світличної, ліквідатори аварії на ЧАЕС потребують постійної підтримки і уваги з боку влади.

«З початку року за рахунок коштів державного бюджету мешканцям Краснокутського району виплачено 126,9 тис. грн компенсації вартості продуктів харчування та допомоги на оздоровлення. На санаторно-курортне лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи 1-ї категорії, виділено 84 тис. грн., - повідомила депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична. - Цього року за рахунок коштів обласного бюджету вперше матимуть змогу оздоровитись у санаторно-курортних закладах Харківської області ті, хто віднесений до 2-ї категорії, та потерпілі діти. Краснокутський район отримає на оздоровлення чорнобильців 75,9 тис. грн».

comments powered by HyperComments