Правоохоронці переходять у посилений режим

Четвер, 27 квітня 2017, 18:05
8 травня плануються заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення на Меморіалі слави у місті Харків, 9 травня - урочистості з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на Меморіалі «Висота маршала Конєва».
Правоохоронці переходять у посилений режим

«З метою запобігання деструктивним діям та недопущення дестабілізації в регіоні розроблено план відповідних заходів безпеки. Всі відповідальні структури та підрозділи з 30 квітня переходять на посилений варіант несення служби», - повідомив заступник голови ХОДА  Олександр Скакун.

В області буде посилено охорону об’єктів масового перебування людей, транспорту. Нацполіція залучить до патрулювання додаткові сили - особовий склад та курсантів університетів повітряних сил, внутрішніх справ та Національної гвардії.

Також буде посилено заходи безпеки на кордоні з Російською Федерацією.

Про такі заходи на час травневих свят йшла мова 26 квітня під час координаційної наради в обласній адміністрації.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Київщині пройшли спільні навчання поліцейських у рамках підготовки до охорони порядку на конкурсі «Євробачення-2017».

У фінальній фазі було задіяно 600 правоохоронців та 50 одиниць техніки Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Держприкордонслужби, - повідомили у МВС.

comments powered by HyperComments