Світлична провела засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Балаклії

Четвер, 27 квітня 2017, 15:01
Є все необхідне для якісного проведення відновлювальних робіт у районі
Світлична провела засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Балаклії

За словами губернаторки, " є необхідний фінансовий ресурс. Усі роботи необхідно проводити оперативно та якісно. Головне наше завдання - створити людям комфортні умови для проживання».

«Завдання ДСНС - вчасно завершити гуманітарне розмінування й активно вести роз'яснювальну роботу серед місцевого населення щодо поведінки в разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Усі зусилля зараз повинні бути спрямовані на завершення робіт з відновлення житлового фонду та об'єктів соціальної сфери. Контроль за проведенням цих робіт повинен бути серйозним і якісним», - підкреслила Юлія Світлична.

Як раніше писала «Справжня Варта», під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

23 березня близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

Також на відновлення Балаклії додатково виділено 45 млн.грн. Про виділення додаткових коштів голова ХОДА Юлія Світлична домовилася з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом під час його робочої поїздки до Харківської області.

 

comments powered by HyperComments