Родини загиблих бійців отримали нагороди

Субота, 29 квітня 2017, 10:15
Вручення нагород відбулося 28 квітня у приміщенні Вовчанської РДА за участі заступника голови ХОДА Михайла Черняка.
Родини загиблих бійців отримали нагороди

Черняк також спілкувався зі сім’ями загиблих та підкреслив, що ті бійці є справжніми героями, патріотами, які можуть надати приклад мужності. Також він зазначив, що завдяки ним люди можуть жити мирним життям.

«Ці нагороди – найменше, що держава може для вас зробити – розповів Черняк, – ми всіляко підтримуємо й учасників АТО, і сім’ї загиблих. Ви можете завжди на нас розраховувати та звертатися з будь-яких питань. Це однозначна позиція керівництва області».

Згідно указу Президента орденом «За мужність» III ступеня нагородили посмертно Олексія Носика та Віктора Клименка. Олексій Носик був оператором взводу управління 4-го батальйону військової частини 92-ї бригади ЗСУ. Він загинув 23 листопада 2016 року у Мар’їнці під час обстрілу. Віктор Клименко був старшим водієм – гранатометником 2-го мінометного взводу 3-го механічного батальйону військової частини 92-ї бригади ЗСУ. Він загинув 10 грудня 2016 року у місті Курахове під час обстрілу.

Як повідомляла «Справжня варта», молодих психологам Харківщини навчали, як надавати психологічну допомогу як учасникам АТО, так і їх родинам. Їх навчання проходило в межах проекту «Консорціум молодих психологів Харківщини».

Не так давно в Харкові відбувся благодійний аукціон «Баш на баш». Він проводиться кожного року в пам’ять про Данила Дідика, який загинув під час теракту поблизу Палацу спорту. Цього разу всі виручені кошти будуть направлені на лікування тяжкохворих дітей, розвиток харківського кардіоцентру та допомогу родинам загиблих бійців.

comments powered by HyperComments