Правоохоронці перейдуть на посилений режим несення служби задля недопущення провокацій – Світлична

Субота, 29 квітня 2017, 13:58
На Харківщині, за дорученням голови облдержадміністрації, будуть посилені заходи безпеки – з 30 квітня і по закінченню травневих свят.
Правоохоронці перейдуть на посилений режим несення служби задля недопущення провокацій – Світлична

28 квітня під час зустрічі з начальником Управління патрульної поліції Харкова Вадимом Лісничуком губернаторка наголосила на тому, що протягом травневих свят необхідно збільшити кількість патрулів на вулицях обласного центру.

«8 та 9 травня в регіоні традиційно пройдуть масові заходи за участю ветеранів Другої світової війни, учасників АТО, представників органів влади та громадськості, – розповіла Юлія Світлична, – безпека всіх, хто візьме участь у відповідних заходах, має бути гарантована. Керівництво силових структур області несе особисту відповідальність за недопущення провокацій та спроб дестабілізувати ситуацію в регіоні».

Зокрема, губернаторка дала відповідні доручення щодо переходу на посилений режим несення служби керівництву ГУ Національної поліції України в Харківській області, обласного управління СБУ та прокуратури. Крім того, до охорони громадського порядку на Харківщині також залучать бійців Національної гвардії України, особовий склад та курсантів військових вишів регіону. У посиленому режимі на свята працюватимуть і прикордонники. Для координації роботи силових структур при ХОДА постійно діятиме оперативний штаб.

До цього Світлична наголосила, що керівництво силових структур несуть відповідальність за те, щоб не допустити провокації під час травневих свят. За її словами, 8 та 9 травня на Харківщині пройде чимало масових заходів. Безпека їх учасників буде гарантована.

comments powered by HyperComments