Американська делегація ознайомилась з роботою харківської поліції

Неділя, 7 травня 2017, 19:43
6 травня представники американської компанії GSS (Нью-Йорк, США) відвідали Центр підготовки патрульної поліції та обговорили питання безпеки міста з правоохоронцями.
Американська делегація ознайомилась з роботою харківської поліції

Американську делегацію не тільки познайомили з роботою Центру та розповіли про особливості підготовки правоохоронців, але й продемонстрували практичне навчання співробітників поліції на конкретних прикладах. Співробітники розповіли про труднощі, з якими доведеться стикатися поліції. Наприклад, мова йшла про надто велику завантаженість слідчих, що негативно впливає на те, як вони розкривають злочини. На думку керівництва Центру, зарадити цій проблемі можуть зміни на законодавчому рівні.

Крім того, під час зустрічі керівництво патрульної поліції дало опис криміногенної обстановки в місті, діяльності правоохоронних органів, робити під час масових заходів. Також вони розповіли про нововведення, які зараз впроваджуються поліцією. Представники ГУ МВС ознайомили делегацію зі структурою та роботою правоохоронної системи, ДСНС – з методами роботи рятувальників в місті.

Зокрема, під час зустрічі керівник компанії GSS Джон Хувейн зазначив, що кількість патрульних на вулицях і дорогах у Харкові недостатня (згідно даним поліції, щоденно в місті чергують 110-200 патрульних), і дав інші рекомендації з приводу поліпшення роботи правоохоронних органів.

Окрім цього, представники компанії також ознайомилися з адміністративно-територіальним устроєм міста і повноваженнями органів місцевого самоврядування. Тут мова йшла, зокрема, про особливості законодавства щодо повноважень органів місцевого самоврядування.

Як повідомляла «Справжня варта», до міста вже прибув генеральний директор компанії GSS Джон П. Хувейн у складі американської делегації. Він разом зі своїми колегами зустрічається з представниками місцевої влади і поліції, відвідує державні та адміністративні установи, збирає необхідну інформацію, щоб потім передати її екс-меру Нью-Йорка Джуліані. Він має зустрітися з міським голово, щоб обмінятися ідеями щодо соціально-економічного розвитку міст та розповість про досягнення міської влади Нью-Йорку.

comments powered by HyperComments