Акція «1000 прапорів до перемоги» завітала до Харкова

Юлія Гуш  |  Понеділок, 8 травня 2017, 19:33
Сьогодні на площі Свободи відбулася акція, в межах якої були вивішені сотні українських прапорів
Акція «1000 прапорів до перемоги» завітала до Харкова

На них можна було побачити надписи та побажання, залишені мешканцями різних міст. З ними волонтери подорожують по всій Україні і з кожним новим містом до колекції приєднується новий стяг.

«Це всеукраїнська акція на честь героїв Майдану, на честь героїв АТО, заради миру і перемоги України, – розповіла волонтерка Катерина Валевська, співорганізаторка акції, – від міста до міста, від бригад до батальйонів ми єднаємо прапори, на яких люди пишуть свої думки. Щоб силою думки, віри і молитви зупинити цю чуму, яка прийшла на нашу святу українську землю. Вчора розпочався шостий тур акції. Ми заїжджали до хлопців, які на ротації. Після Харкова ми вирушаємо в донецькому напрямку».

«До цієї акція я долучився випадково, – зазначив волонтер Леонід Онищенко, – побачив, що на нашій найбільшій площі знаходиться огорожа з прапорів. Здебільшою українських, але тут є прапори і батальйонів, і різних організацій. Волонтери з Волині приїхали до нас зі всеукраїнською місією «1000 прапорів до перемоги». Тут насправді близько 1000 прапорів. Тут, на площі: від колишнього обкому партії до колишнього монументу Леніну. Якого, на щастя, вже немає".

В межах акції всі охочі могли залишити власні привітання та побажання вже на «харківському» прапорі, який також стане частиною цієї колекції. Попереду у волонтерів ще 27 міст.

 

comments powered by HyperComments