Патрульны зупинили наркотичного водія - нелегального мігранта, позбавленного прав за алкоголізм

Вівторок, 9 травня 2017, 19:15
Він виявився 41-річним громадянином Азербайджану
Патрульны зупинили наркотичного водія - нелегального мігранта, позбавленного прав за алкоголізм

Як з'ясували патрульні, водій  Mercedes Benz був позбавлений права керування транспортними засобами за їзду у стані сп'яніння. Також, поліцейські виявили у чоловіка ознаки наркотичного сп'яніння.

До того ж, патрульні з`ясували, що громадянин перебуває на території України з порушенням вимог міграційного законодавства. Тому, після документації всіх фактів адміністративних правопорушень, полісмени запросили чоловіка до Державної міграційної служби, де іноземця передали співробітникам міграційної служби.

Як раніше писала «Справжня Варта», патрульні виявили водія тролейбуса 34 маршруту, який ймовірно перебував у стані наркотичного сп'яніння.

Зайшовши до салону, патрульні побачили водія, який лежав на підлозі. Бригада швидкої медичної допомоги привела до тями 38-річного чоловіка, який в подальшому відомвився від госпіталізації. До того ж водій не зміг пояснити правоохоронцям та медикам про причини свого стану.

Оглянувши кабіну тролейбуса, патрульні виявили ймовірний саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів - пластикову пляшку, об'ємом 0,5 літри з фолієвою кришкою та паперовий згорток з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну.

 

comments powered by HyperComments