Будь-які літальні апарати поряд з військовими об’єктами будуть збивати без попередження

Середа, 10 травня 2017, 17:18
Громадянам нагадують: у зв’язку з постійними намаганнями антидержавних сил вчинити провокації біля військових об’єктів, військовослужбовці добових нарядів мають право застосовувати зброю під час несення служби
Будь-які літальні апарати поряд з військовими об’єктами будуть збивати без попередження

Використання безпілотних літальних апаратів над військовими частинами, базами, складами, арсеналами, позиціями бойового чергування будуть вважатися порушеннями, прирівняними до спроби проникнення на територію військового об’єкта. Такі апарати будуть збиватися без попереджень над об’єктами та на підльоті до них. Особи, причетні до таких інцидентів, будуть затримуватися та притягуватися до відповідальності згідно із законодавством України.

Також громадян закликають повідомляти силовикам про підозрілих осіб, помічених поруч з військовими об’єктами.

Телефони «гарячої лінії» у Харківському гарнізоні: 343-16-11 (черговий військової частини А1451), 704-96-52 (черговий Управління ВКР СБУ у Харківській області), 337-78-80 (черговий Шевченківського відділу поліції ГУ Національної поліції в Харківській області).

Нагадаємо, що однією з версій виникнення пожежі на артскладах у Балаклії було скидання с дронів вибухівки, але пізніше від неї відмовилися.

comments powered by HyperComments