Райрада надасть постраждалим балаклійцям матеріальну допомогу

Четвер, 11 травня 2017, 15:45
Гроші надійдуть з районного бюджету
Райрада надасть постраждалим балаклійцям матеріальну допомогу

Таке рішення 10 травня ХХІ позачергова сесія районної ради.

Допомогу нададуть у вигляді цільової субвенції Балаклійській міській раді.

Було прийнято рішення щодо виділення коштів на матеріальну допомогу в сумі 5 мільйонів гривень., - повідомила прес-служба Балаклійської районної державної адміністрації.

Як раніше писала «Справжня Варта», Харківська "Солідарність" просить депутатів облради підтримати виділення додаткових 30 млн. грн. на Балаклію.

Цільову субвенцію з обласного бюджету запропоновано спрямувати для надання матеріальної допомоги й проведення ремонтних робіт жителям, які мешкають у приватному секторі.

Нагадаємо, що під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

23 березня близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

Також на відновлення Балаклії додатково виділено 45 млн.грн. Про виділення додаткових коштів голова ХОДА Юлія Світлична домовилася з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом під час його робочої поїздки до Харківської області.

comments powered by HyperComments