Світлична відкрила другий сезон Школи лідерства

Субота, 13 травня 2017, 14:07
У студентів є можливість реалізувати власні проекти не тільки у Харкові, але й у Києві
Світлична відкрила другий сезон Школи лідерства

Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична студентам школи.

"Ця школа відкриває багато можливостей для студентів, де хлопці знайомляться з нашим досвідом, напрацюваннями, вносять свої ідеї та пропозиції, розробляють власні проекти і мають шанс їх реалізувати. Якщо ви амбітні, активні, і хочете відбутися як політик, державний службовець, бізнесмен, управлінець, у вас є така можливість завдяки Школі лідерства, при цьому не тільки в Харкові, але і в Києві", - звернулася керівник області до юних лідерів.

Як і в минулому сезоні, на учасників чекає стажування в департаментах та управліннях Харківської облдержадміністрації, а також розробка та презентація власних проектів.

Крім того, влітку учасники проекту проходитимуть тренінги у молодіжному таборі. Протягом декількох днів вони будуть працювати в командах над вирішенням кейсів, спілкуватимуться зі спеціально запрошеними представниками бізнес-сектору та органів державної влади.

По закінченню навчання учасники школи отримують сертифікати «Школи лідерства голови ХОДА».

Ті учасники, які презентують та захистять свої проекти найкраще та проявлять безсумнівні якості лідерів, зможуть приєднатися до команди Харківської обласної державної адміністрації.

Як раніше писала «Справжня Варта», куратори Школи - заступник голови-керівник апарату ХОДА Анатолій Бабічев, заступник губернатора Михайло Черняк, перший заступник голови облради Віктор Коваленко.

comments powered by HyperComments