Кадрові зміни триватимуть - Світлична

Понеділок, 15 травня 2017, 11:45
Губернаторка "анонсувала" продовження кадрових змін на Харківщині
Кадрові зміни триватимуть - Світлична

«В подальшому також плануються кадрові зміни як у структурі районних державних адміністрацій, так і всередині самої ХОДА й у керівництві територіальних органів і управлінь центральних органів виконавчої влади. Ці зміни будуть ініційовані керівництвом обласної державної адміністрації, - попередила голова ХОДА Юлія Світлична під час засідання Харківської ради регіонального розвитку . - Вважаю, що ті, хто не встигає за ритмом і темпом роботи керівництва області та не відповідають вимогам громадян та жителів області, не демонструють своїх професійних здібностей, повинні просто поступитися місцем тим, хто зможе кваліфіковано працювати та виконувати завдання, які регламентуються Президентом України та впроваджуються Кабінетом Міністрів».

Серед останніх змін вона виділила призначення начальника УСБУ в Харківській області Андрія Носача, якого було призначено Указом Президента України від 3 травня 2017 року; нового військового прокурора Харківського гарнізону Романа Грищенка, якого було призначено наказом Генерального прокурора України від 28 квітня 2017 року, та начальника Харківського прикордонного загону Олександра Осадчука, який працює на цій посаді з 17 січня.

Нові керівники були представлені учасникам засідання.

Як раніше писала «Справжня Варта», призначено голову Шевченківської районної державної адміністрації.

Новим керівником району став Валерій Приходько.

Нагадаємо, що "Справжня Варта" отримала інформацію про те, що Юлія Світлична планує активно "почистити" команду на початку травня. За словами шеф-редактора "Справжньої Варти", засновника медіа-групи "Дозори" Ростислава Касьяненко, відразу кілька джерел повідомили про те, що Юлія Світлична до кінця червня планує дуже сильно змінити керівний кадровий склад в області.    

comments powered by HyperComments