На Харківщині пройшов фестиваль Дружин юних пожежних/ Фото

Середа, 17 травня 2017, 15:16
Команда «Спалах» із медліцею посіла перше місце
На Харківщині пройшов фестиваль Дружин юних пожежних/ Фото

Змагання відбувались у два етапи. Під час першого, що проходив на базі 2-ї пожежно-рятувальної частини міста Харкова, команди демонстрували свої вміння і навички у наданні допомоги потопаючому та гасінні умовні пожежі, показували свої знання у завданні «Знавці пожежно-рятувальної справи», змагались в умінні переправлятись через перешкоди за допомогою рятувальних мотузок.

Другий етап обласного фестивалю відбувався в обласному Палаці дитячої та юнацької творчості. Там команди демонстрували свої таланти у гуморі, вокальній, театральній та хореографічній майстерності у конкурсах «Візитка», «Домашнє завдання» та «Плакат соціальної реклами».

У запеклій боротьбі 3-тє місце посіла команда ДЮП “Активні вогнегасники” Харківської гімназії №152 Холодногірського району, 2-ге місце посіла команда “Екстрим” Харківської ЗОШ №123 Московського району. Переможцем ХХІІІ обласного фестивалю Дружин юних пожежних та володарем Кубку стала команда «Спалах» Мереф’янського медичного ліцею, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

comments powered by HyperComments