Поліція прокоментувала сутички під час акції ЛГБТ-спільноти

Середа, 17 травня 2017, 21:05
Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України
Поліція прокоментувала сутички під час акції ЛГБТ-спільноти

У Харкові під час акції ЛГБТ-спільноти постраждали двоє поліцейських

Патрульні доставлені до лікарні для надання медичної допомоги. Лікарі попередньо діагностували у них забиття тім'яної області голови. Наразі стан їхнього здоров'я оцінюють як задовільний.

Сьогодні біля Палацу одруження зібралися представники ЛГБТ-спільноти для проведення акції. Вона була заявлена заздалегідь. О 18:00 група осіб - близько 30 громадян, які ховали свої обличчя, намагалася перешкодити проведенню акції, нецензурно висловлювалися та погрожували її учасникам.

Патрульні поліцейські, які охороняли порядок, попередили про неприпустимість таких дій та закликали їх припинити. У разі невиконання - застосувати відносно порушників відповідні міри реагування. Це молодиків не зупинило і вони почали кидати в учасників заходу та патрульних яйця і зеленку. Патрульні намагалися врегулювати ситуацію. Внаслідок штовханини двоє поліцейських постраждали.

До Шевченківського відділу поліції доставили чотирьох учасників конфлікту. Наразі особи правопорушників встановлюються.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», ЛГБТ-шлюбна церемонія у Харкові призвела до скандалу.

 

comments powered by HyperComments