Зовнішнє незалежне оцінювання для 11-класників стартує 23 травня

П'ятниця, 19 травня 2017, 15:42
Цього дня пройде тестування з української мови та літератури
Зовнішнє незалежне оцінювання для 11-класників стартує 23 травня

Тест з української мови та літератури - обов'язковий для всіх випускників: як для тих, хто вступає до вишів, так і для інших одинадцятикласників, оскільки результати цього тесту зараховуються в школах як результати державної підсумкової атестації, другий тест, який зараховується як випускний іспит, - математика або історія (на вибір учня), третій - з будь-якого предмету на вибір школяра.

Як повідомила директор Департаменту освіти Харківської міськради Ольга Деменко, в місті проводитимуть ЗНО не тільки для випускників харківських шкіл, але й 11-класників восьми районів Харківської області, тобто тестування в Харкові проходитимуть понад 11 тис. випускників.

Зазначимо, що 2017 року абітурієнтам треба буде пройти тестування з 12-ти предметів: з української мови та літератуи, іспанської, німецької, французької, англійської та російської мов, математики, фізики, історії України, біології, географії та хімії. Основна сесія ЗНО пройде з 23 травня по 16 червня.

Як раніше писала «Справжня Варта», новий онлайн-курс. схвалено Міністерством освіти і науки.

Курс містить необхідну навчальну програму, яка допоможе дистанційно підготуватися до ЗНО. Курс створений освітнім проектом EdEra та ГС «Освіторія» і є у безкоштовному доступі

«Лайфхаки з української мови» складаються із коротких відеолекцій. У них з використанням мнемонічних технік пояснюють одразу кілька тем. Крім того, є супутній інтерактивний підручник, 275 автоматизованих тестів, творчі завдання та спеціальні «аркуші учня», які дозволяють скласти власний міні-конспект з усіх тем. Також відкрито форум для обговорення матеріалів з іншими учасниками та адміністрацією.

comments powered by HyperComments