Найважливіші об'єкти Харкова почали обладнувати системами відеоспостереження

Середа, 24 травня 2017, 18:07
Зараз тестується модуль відеоспостереження на пл. Свободи, якого вже встановлено
Найважливіші об'єкти Харкова почали обладнувати системами відеоспостереження

Системи відеоспостереження реалізовані в рамках програми «Безпечне місто Харків». За словами розробників, для центральної площі міста обрано таку систему, яка дозволяє уникнути «мертвих зон» і фіксувати найдрібніші подробиці, - повідомляє «Справжня Варта».

Камери підключені в єдину мережу передачі даних, можуть працювати як при 40 градусах морозу, так і при 50 градусах вище нуля. Унікальне програмне забезпечення системи може обробляти потоки відеоданих надвисокої роздільної здатності без використання потужних комп'ютерів. Завдяки цьому в процес забезпечення безпеки міста можна залучити більшу кількість операторів, а також швидко і ефективно вести пошук інформації для виявлення об'єктів як в реальному часі, так і з відеоархіву. Також система оснащена пристроями зв'язку, за допомогою яких про екстрену або підозрілу ситуацію на пл. Свободи можна повідомляти операторам силових відомств.

У міськраді нагадали, що програму «Безпечне місто Харків» затвердили 14 вересня 2016 року у сесії Харківської міської ради. Виконання програми розраховано терміном до 2020 року і покладено на КСП «Інженерні мережі».

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція відкрила кримінальну справу щодо зривання банера героям АТО на Свободи. Троє молодиків спочатку зірвали банер, потім пішли у кафе. Щодо результатів розслідування, поліція про це не повідомила.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

 

comments powered by HyperComments