Отримав гроші на магазинні покупки, підліток перебрався з міста до села

Четвер, 25 травня 2017, 17:33
10-річний хлопець вирішив прогулятися
Отримав гроші на магазинні покупки, підліток перебрався з міста до села

Його мати з Куп'янська повідомила поліцейських, що її 10-річний син біля 18:00 години взяв гроші та пішов до магазину, після чого не повернувся додому , - повідомляє «Справжня Варта».

Оперативники відділу відразу почали розшукові заходи. Менше доби поліцейським знадобилося, щоб знайти втікача. Дитину було знайдено в селищі Ківшарівка Куп’янського району. Зі слів хлопчика стало відомо, що він вирішив погуляти по нічному місту і додому йому зовсім не хотілося повертатися.

Працівники Куп`янського відділу поліції провели профілактичну бесіду з родиною малолітнього, щоб у майбутньому не допустити подібної ситуації.

За фактом події складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як раніше писала «Справжня Варта», неповнолітніх втікачок з Харкова спіймали у Києві.

Підлітки "жіночої статі" 12 і 14 років зникли з міста на початку травня.

На пошуки підлітків були зорієнтовані працівники Киівського, Індустріального відділів поліції, у засобах масової інформації та місцях масового скупчення людей розміщувались орієнтування.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments