Лікар vs Кореспондентка. Поліція відкрила кримінальну справу

П'ятниця, 26 травня 2017, 11:01
Історія про те, як лікар начебто застосував до працівниці ЗМІ силу, "виштовхавши, шарпаючи за руку", отримала продовження
Лікар vs Кореспондентка. Поліція відкрила кримінальну справу

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП , - повідомляє «Справжня Варта».

Інформація про те, що в одному з медичних закладів міста сталася сварка громадян, надійшла до чергової частини Шевченківського відділу поліції 25 травня близько 13:00.

Для перевірки інформації за адресою виїжджали співробітники патрульної поліції. Поліцейські прийняли заяви та пояснення від учасників конфлікту. Жінка, яка викликала поліцію, в своїй заяві вказала, що вона є журналісткою та цього дня приїхала до лікарні знімати відеосюжет. Але заявниці, на її думку, не дали в повному обсязі відзняти матеріал та намагалися пошкодити техніку.

Факт зареєстровано в Журналі єдиного обліку правопорушень. Встановлюються усі обставини події, - повідомили у ГУНП.

Раніше редакція ZІК повідомила, що 25 травня, у Харківській обласній лікарні головний лікар медзакладу Богдан Федак застосував фізичну силу до знімальної групи програми "Лікарські таємниці" телеканалу.

Зі слів журналістки, знімальна група телеканалу прийшла на розмову з головним лікарем, перед тим надіславши інформаційний запит та прочекавши передбачений законом термін – п'ять днів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments