Харківським депутатам нагадали про необхідність відмови від російської електронної пошти

Вівторок, 30 травня 2017, 17:41
Рекомендовано перейти на поштові скриньки ukr.net, i.ua, email.ua, gmail.com
Харківським депутатам нагадали про необхідність відмови від російської електронної пошти

Як повідомляється на сайті Харківської обласної ради, на виконання Указу Президента України від 15 травня 2017 року №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» просимо змінити електронні поштові скриньки російських доменів (наприклад: mail.ru, yandex.ru, bk.ru) в особистих облікових записах Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування на створені на українських серверах (наприклад: ukr.net, i.ua, email.ua, gmail.com), - повідомляє «Справжня Варта».

Як раніше писала «Справжня Варта», санкції підготовувала Рада національної безпеки і оборони України, а рішення Ради / від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" / введено в дію Указом Президента України Петра Порошенка №133/2017 від 15 травня 2017 р.

Крім заборони економічного діяльності окремих громадян і підприємств РФ, указ передбачає заборону інтернет-провайдерам здійснювати послуги з доступ до сайтів Яндекс, Доктор Веб, Лабораторія Касперського, Mail.ru, соціальних сетян Однокласники і Вконтакте. "Заборона Інтернет-провайдерам надання послуг доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів" Mail.ru "(www.mail.ru) і соціально-орієнтованих ресурсів" Вконтакте "(www.vk.com) і" Однокласники "(www.ok. ru) ", ​​- йдеться в описі санкцій проти Mail.ru.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments