Усі ви надзвичайно талановиті! - Світлична звернулася до дітей

Четвер, 1 червня 2017, 13:21
Вірте в себе! Не зупиняйтеся на шляху до мрії!
Усі ви надзвичайно талановиті! - Світлична звернулася до дітей

Такі побажання надала голова ХОДА Юлія Світлична у День захисту дітей у своєму відеозверненні до учасників творчого фестивалю «Весняні дзвіночки», - повідомляє «Справжня Варта».

«Я щиро вітаю вас з цим і бажаю провести літні канікули цікаво, яскраво та насичено. Усі ви надзвичайно талановиті! Вірте в себе! Не зупиняйтеся на шляху до мрії! Бажаю вам успіхів та нових досягнень!», - сказала Юлія Світлична.

Заключний етап двадцятого, ювілейного, обласного творчого заходу пройшов 1 червня в ХНАТОБі за підтримки голови ХОДА.

На гала-концерті «Молоді таланти Харківщини», що відбувся у ХНАТОБі ім. М.В. Лисенка в рамках фестивалю, зібралися діти з різних районів області. Відбіркові етапи тривали протягом декількох місяців. У них взяли участь понад 700 колективів із загальною кількістю учасників понад 3500 виконавців.

Як раніше писала «Справжня Варта», голова ХОДА Юлія Світлична виступила на засіданні Генеральної Асамблеї Європейських регіонів, яке відкрилося 31 травня в Санкт-Пельтені (столиці землі Нижня Австрія).

«Асамблея Європейських Регіонів (AER) об'єднує регіони з 35 країн Європи (не тільки тих, що входять до ЄС). Головні завдання цієї організації - просування принципів регіональної демократії, прав регіонів на більшу самостійність в ухваленні рішень. І ця ідеологія близька до вектору розвитку, який обраний Україною, - зазначила Юлія Світлична. - На сьогоднішньому засіданні Генеральної асамблеї обговорили питання розширення європейської спільноти, політичного й економічного розвитку регіонів, впровадження ряду соціальних програм. Безумовно, ми відстоювали позицію подальшого прискорення інтеграції України до ЄС».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments