Двірники звернулися до харків'ян

П'ятниця, 2 червня 2017, 17:45
Вони часто бачать, як їхня праця просто знищується
Двірники звернулися до харків'ян

Харківські двірники закликають жителів міста дбайливо ставитися до упорядкованих газонів, дитячих майданчиків, дворів, - повідомляє «Справжня Варта».

«Сьогодні ми висаджуємо багаторічні квіти, сіємо насіння, щоб мешканці будинків раділи, щоб їм було куди вийти, відпочити, а дітям - погратися. Але часто вранці двірники бачать, як їхня праця просто знищується. Поруч із урнами і контейнерами багато сміття, але ж є куди його викинути! Деякі мешканці вигулюють собак прямо на газонах, де ще нічого не зійшло. Ми просимо городян дбайливо ставитися до того, над чим працюють десятки наших людей. Цей благоустрій робиться для них, тому дуже просимо все це зберегти», - зазначила начальник Київської філії КП «Харківблагоустрій»   Валентина Кротова.

Як раніше писала «Справжня Варта», львів'яни заблокували вулицю сміттям - Садовий не виконує сміттєвий меморандум. Водіям радять об'їзджати сміттєвий блокпост.

21 травня, всього за шість годин випало 30% місячної норми опадів. Злива привела до того, що проблема львівського сміття отримала своє яскраве візуальне підтвердження.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments